Contextsommen (verhaaltjessommen) oefenen

Verbeter je rekenen met onze app. Oefen keer- en deelsommen met verhaalsommen.

contextsommen verhaaltjessomeen
contextsommen verhaaltjessommen

Verbeter je rekenvaardigheden met onze innovatieve edu-game app! Onze app maakt het oefenen van keersommen en deelsommen leuk en gemakkelijk door middel van uitdagende verhaalsommen. Geschikt voor basisschoolleerlingen, ouders en onderwijzers.

Onze app is speciaal ontworpen voor basisschoolleerlingen in het primair onderwijs en hun ouders. Met onze app kun je je kennis van de keertafels en deeltafels toepassen in realistische scenario’s door middel van verhaalsommen. Automatiseer je hoofdrekenen door zelfstandig te oefenen, herhalen en toepassen. Het gaat als vanzelf, zonder moeite!

Onze app is ook geschikt voor onderwijzers, onderwijzeressen, studenten van de pabo en reken coördinatoren die op zoek zijn naar een innovatieve manier om hun leerlingen te helpen bij het automatiseren van hun rekenvaardigheden. Want als leerlingen hun rekenvaardigheden verbeteren, zullen ze meer zelfvertrouwen krijgen in hun kunnen. En meer zelfvertrouwen betekent betere prestaties op school.

Bovendien is onze app beschikbaar in het Nederlands, Engels en Spaans, waardoor het ook geschikt is voor anderstalige leerlingen in de klas. Zo kunnen zij op een leuke en prettige manier oefenen met verhaalsommen in hun eigen taal.

Met onze app wordt rekenen leuk en uitdagend. Download nu en begin vandaag nog met oefenen! Want zoals elke goede onderwijzer weet: oefening baart kunst.

Belangrijkste punten:

  • Innovatieve edu-game app
  • Oefenen van keersommen en deelsommen door middel van verhaalsommen
  • Geschikt voor basisschoolleerlingen, ouders en onderwijzers
  • Automatiseer je hoofdrekenen
  • Verbeter je rekenvaardigheden
  • Beschikbaar in het Nederlands, Engels en Spaans