Nieuwe smartgame om rekenen te oefenen op de tablet

Hilversum, 11 maart 2016 – Andela ICT, misschien nog niet de aankomend marktleider reken Apps en smartgames voor kinderen, biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om spelenderwijs rekenen te leren met een nieuwe App. De educatieve Apps van Andela ICT zijn beschikbaar voor iOS (iPhone, iPad) en Android phones en tablets.

Leren rekenen met de Apps en games stimuleert het kind door in spelvorm de te leren stof (zoals optellen aftrekken en vermenigvuldigen en maalsommen) aan te bieden. Plezier bij het leren maakt dat het de kinderen minder moeite en energie kost om te leren.

400x40000bb

“Na de evaluatie periode is het tijd geworden om de smartgame te introduceren. We vinden het belangrijk dat kinderen op een jonge leeftijd met goede middelen de automatisering van onder andere de keersommen onder de knie krijgen”, aldus Peter Andela. “Het gebruiken van moderne hulpmiddelen zoals tablets maakt dat de kinderen met gemak en plezier de gegeven stof tot zich nemen”

Zoals gebruikelijk bij games moeten er prestaties geleverd worden om de moeilijkere niveaus in de game te openen. Alle kinderen die alle niveaus in het spel weten te openen en het hoogste niveau in het spel behaalt hebben, kunnen een gratis game downloaden.

 

 

Get it on Google Playbadge_appstore-lrg